Snel online met een volledige website
of webshop: ons basic pakket is er voor u!

Wij bouwen voor u een website of webshop met een professionele uitstraling waarmee u uw onderneming direct goed zichtbaar is op internet. Deze website is onder andere geschikt voor ondernemers die online een dienst of product verkopen en drukker ‘verkeer’ op hun website verwachten. Daarom zijn er meer functionaliteiten nodig dan bij het BASIC pakket.

Zo kunnen er bijvoorbeeld wachtwoord beveiligde klantenaccounts worden aangemaakt en nieuwsbrieven worden verzonden. Klanten kunnen inloggen en hun gegevens of orders bekijken. Wanneer er online betaald moet gaan worden adviseren en helpen wij u met het implementeren van een betaalsysteem (bijvoorbeeld voor een webshop). Daarbij besteden wij ook meer en voor een langere periode aandacht aan de vindbaarheid van de website.

U kunt na oplevering natuurlijk ook zélf middels uw beheeromgeving extra pagina’s en producten/ diensten aanmaken of aanpassen en in het navigatie menu opnemen, u heeft de volledige controle over de inhoud van uw website *.

Ik wil gelijk meer weten over het basic pakket

 

Voor wie is dit pakket geschikt?

U wil een product (of dienst) online gaan verkopen of u wilt bestaande klanten online service bieden in de vorm van aanbiedingen, kortingen, nieuwsbrief of bijvoorbeeld een persoonlijk account waar een klant zijn eigen data kan beheren.


Hoe gaat het in zijn werk?

  • Vul hieronder het contactformulier in of neem via de WhatsApp rechtsonder contact met ons op.
  • Vertel ons wat u doet, wat uw visie is van een website, wat u graag in uw website zou willen zien.
  • Wanneer u het contactformulier gebruikt: loop de checklist door aangaande huisstijl en teksten voor de website.
  • Wij nemen contact met u op (per mail of telefonisch, wat u wenst) en we nemen alles door.
  • Waar nodig helpen wij u met domein- en hostingaanvraag.
  • Wij helpen indien nodig met het aanmaken van mailboxen die bij het door u geregistreerde domein horen.
  • Met het door u aangeleverde materiaal (huisstijl, tekst, afbeeldingen) creëren wij meerdere voorstellen hoe de website er uit kan gaan zien.
  • U bepaald aan de hand van deze suggesties hoe de website eruit moet gaan zien.
  • Wij plaatsen een proefversie van de website online die u kunt bekijken, waar nodig passen wij dingen aan naar uw wens.
  • Wij plaatsen in overleg producten/ diensten in de database en configureren eventuele betaalmethodes en leren u ook hoe u dit zelf kunt doen.
  • De website gaat online.

De website gaat online, wat krijg ik?

  • Een startpagina (home-page) in de door u aangegevens stijl (huisstijl). De stijl (opmaak) van de homepage wordt veelal ook doorgevoerd in de onderliggende pagina’s. Wij maken bij dit pakket maximaal 10 pagina’s en/of 10 berichten voor u op.
  • Een navigatie menu met linkjes naar de pagina’s die wij met de door u aangeleverde tekst/ info hebben opgemaakt (max. 10 pagina’s *).
  • Een zoek optie, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.
  • Een beheeromgeving; Hier kunt u alle pagina’s aanpassen/ verwijderen en extra pagina’s aanmaken, net als producten of diensten. U kunt hier ook het navigatie menu aanpassen en uitbreiden, afbeeldingen, video’s of documenten uploaden en in pagina’s plaatsen.
  • Er kunnen documenten, afbeeldingen, video’s en meer in de (product)pagina’s worden opgenomen.
  • Middels de beheeromgeving ziet u uw orders en klantgegevens, u kunt klantenaccounts beheren, (nieuws)mails verzenden aan groepen of individueel of desgewenst op maat gemaakte facturen aanmaken.
  • Klanten kunnen inloggen en hun orders of het verloop daarvan bekijken/ aanpassen.
  • De website is voorzien van meerdere contactformulieren met daarin door u aangegeven velden die een bezoeker kan invullen. Ook kunnen wij daarin  Google Maps (route/ adres) opnemen als u dat wenst. Het contactformulier is beschermd tegen ongewenste emails.
  • De website heeft ook een ‘footer’ (de balk aan de onderzijde van een webpagina die op iedere pagina zal worden weergegeven). In deze footer plaatsen wij een standaard disclaimer en privacy gerelateerde pagina. Er is daar ook ruimte voor N.A.W. gegevens, items uit het navigatie menu en natuurlijk voor de socials of bijvoorbeeld Google reviews. N.a.w. gegevens worden beschermd tegen SpamBots.
  • Wij zorgen dat de content van de pagina’s geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google (SEO). Wij herschrijven aangeleverde teksten en adviseren hoe u toekomstige teksten kunt optimaliseren voor een goede positie in de zoekmachines.

* WordPress (wat wij gebruiken om de website te bouwen) is voorzien van een CMS (Content Management System). Dat betekend dat u ALTIJD – zonder tussenkomst van ons – zoveel nieuwe pagina’s kunt aanmaken én aan het navigatie menu kunt toevoegen als u maar wenst. U kunt wanneer u maar wilt ook zelf extra plugins installeren voor meer functionaliteit. 


Veel gestelde vragen:

Ja, middels de beheeromgeving kunt u alle pagina’s bewerken, verwijderen en/of extra pagina’s creëren. U kunt foto’s, video’s en documenten uploaden die u daarna kunt weergeven in uw pagina’s. Ook het navigatiemenu is volledig door u aan te passen. Lang verhaal kort: zonder tussenkomst van ons kunt u alles wat weergegeven gaat worden op uw website zélf beheren.

De limieten hangen af van wat voor Hostingpakket u heeft uitgekozen bij uw hostingprovider. Maar wij maken het weinig mee dat een klant over de standaard limieten van zo’n provider heen gaat. Mocht het nodig zijn kan zo’n hostingpakket altijd worden geupgrade.

Ja, wij plaatsen standaard opties in uw website om hier wat mee te doen. Maar wanneer u méér wilt dan staan er genoeg tutorials online hoe u eenvoudig de inhoud van uw website kunt verbeteren voor betere zoekresultaten. Natuurlijk kunnen wij u hiermee ook helpen. Wij hebben HIER ook een pagina met Tips & Truuks om uw vindbaarheid te vergroten.

De enige terugkerende kosten zijn die van uw domeinnaam en hosting. Wanneer u beslist om betaalde diensten, plugins of thema’s te gaan gebruiken voor uw website, dan zullen die partijen daar (als de plugin of het thema niet gratis is ) hun kosten voor berekenen. Maar dat is geheel aan u en staat dan ook geheel los van onze pakketten/ diensten.

Nee, dat is niet nodig. Wij kunnen u hiermee helpen of u kunt geheel zelfstandig zélf in de beheeromgeving ‘plugins’ opzoeken en activeren om extra functie’s aan uw website toe te voegen. Zoals bijvoorbeeld de (gratis) Woocommerce plugin voor webshop functionaliteit.

Ons design-team kan alles voor u ontwerpen en onze schrijvers kunnen alles voor u schrijven. Alleen dit soort diensten zijn niet standaard in dit pakket opgenomen.

 

Voor diegene die wél van technische data houden, de verschillen tussen onze pakketten op een rijtje:

GRATIS STARTER BASIC COMPLEET
Hulp bij domein/ webspace aanvragen
Mailbox(en) aanmaken
WordPress installeren
WordPress configureren
WordPress beveiligen
WordPress versnellen
SSL installeren/ activeren
Thema installeren
Huisstijl implementeren
Responsive menu(s)
Favicon
Contactformulier
Contact auto-response
Anti-spam contactformulier
installeren
Anti-spam NAW-gegevens
installeren
GDPR | Consent manager installeren
Links naar socials
Pagina’s (aan)maken
Berichten (aan)maken
Aanmelden Google
24/7 monitoring & updates
Zoeken op de website
Custom lettertype
Responsive text
Logo aanpassen
DMARC activeren
WordPress SMPT configureren
Afbeeldingen bewerken
SEO installeren/ configureren
Google reviews blok
Google SEO boost/ check
Logo/ huisstijl ontwerp
Afbeeldingen leveren
Visuals voor socials
Webshop installeren
Betaalmethode implementeren
Artikelen webshop inlezen
Socials reviews blok
Teksten (her)schrijven (SEO+)
Contactformulier in stappen
Custom code

 

Ik wil meer weten over dit pakket:

  • x
  • n
  • me

Hoe kunnen wij u helpen?

Geef hieronder aan waar u meer over wilt weten:

Uw naam/ bedrijfsnaam

Uw contactgegevens

Hoe wilt u dat wij u op een werkdag contacteren?

Bericht